terug

Het leukste event voor breien en haken

Marja de Haan – Workshop Hønsestrik

Marja de Haan – Workshop Hønsestrik

In deze workshop leer je over het ontstaan van de Scandinavische Hønsestrik. Deze beweging ontstond in de jaren 60 van de twintigste eeuw, maar blijkt nog net zo actueel als toen.

In deze workshop leer je hoe je je leven kunt breien en een gepersonaliseerd breiwerk kunt ontwerpen. Tijdens de workshop beginnen we met het ontwerpen en opzetten van een vintage tas, waarin je je eigen leven, hobby’s en alles wat je dierbaar is kunt breien.

Alle materialen hiervoor zitten in het werkpakket met een duidelijke handleiding en patronen. We werken met echt Nederlandse Schaapjeswol van de Utrechtse Heuvelrug of uit Lutjebroek.

Daarna kun je de tas thuis eenvoudig afmaken.

Lees hier meer over Marja de Haan.

Tijdsduur: Vrijdag 27 september 2024 van 09:00-12:30 uur
Locatie: Workshopruimte 4
Taal: Nederlands 
Huiswerk: geen
Meenemen: Rondbreinaald 5mm/40 cm (eventueel aan te schaffen aan het begin van de workshop)
Max. aantal deelnemers: 12 
Prijs: Early bird voorverkoop € 52,50 exclusief een toegangsticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder), aanmelden kan door een ticket te kopen in de ticketshop
Inclusief: Bij de workshop inbegrepen is het materialenpakket t.w.v. € 10,00, je neemt alleen nog een rondbreinaald mee. Bovendien ontvang je een Nederlandse Breidagen notitieblok en een pen.

Nederlandse Breidagen Nijkerk
27 & 28 september 2024