terug

Het leukste event voor breien en haken

Tickets

In deze ticketshop kun je toegangskaarten en tickets voor diverse workshops en Masterclasses bestellen voor de volgende Brei- en Haakdagen in Zwolle (19 & 20 oktober 2018). De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. De voorverkoop tickets kun je kopen zonder servicekosten. Dagkaart is toegang voor één dag naar keuze, passe-partout is toegang voor twee dagen naar keuze, voor één persoon.
Let op: je kunt ook anoniem dagtickets kopen (geldt niet voor workshops) bij alle Primera’s in Nederland, daar zijn wel extra ‘Primera-kosten’ aan verbonden.
Uiteraard zijn er tijdens de beursdagen voldoende kaarten beschikbaar aan de kassa. Kassa gaat om 9.45 uur open, de beurs gaat om 10.00 uur open.
Je kunt hier tickets kopen tot zaterdag 20 oktober, 12.00 uur.

Workshoptickets vanaf € 35,00 p.st. zijn inclusief een dagkaart voor de Brei- en Haakdagen, je hoeft geen separaat ticket te kopen!

Tickets kunnen niet geretourneerd worden of worden op geen enkele wijze terugbetaald.
Lees vooraf onze Algemene Voorwaarden.

Mocht er een probleem zijn bij het bestellen van je tickets, dan kun je contact opnemen met Customer Service van Paylogic: 0900 – 7295 6442 (€ 0,40 p/m) of email: customerservice@paylogic.nl.