terug

Tickets

In deze ticketshop kunt u toegangskaarten bestellen voor de Brei- en Haakdagen in Zwolle, op 13 & 14 oktober 2023.

De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. De voorverkoop tickets kun je kopen zonder servicekosten. Een dagkaart is toegang voor één dag naar keuze, passe-partout is toegang voor twee dagen naar keuze, voor één persoon. Bovendien kunt u gratis parkeren bij de IJsselhallen.
De prijs van een toegangskaart aan de kassa van de IJsselhallen is € 11,00 p.p. In de voorverkoop hieronder, is de prijs slechts € 10,00 p.p.

Tickets kunnen niet geretourneerd worden of worden op geen enkele wijze terugbetaald.

Uiteraard zijn er tijdens de beursdagen voldoende kaarten beschikbaar aan de kassa. Kassa gaat om 9.30 uur open, de beurs gaat om 10.00 uur open.

U ontvangt de e-tickets in uw e-mail, daarin vindt u een link om de tickets te downloaden (printen of op mobiel). Het is mogelijk dat de tickets in uw spammap terecht komen!

Lees eerst onze Algemene Voorwaarden voordat je een ticket koopt.

Mocht er een probleem zijn bij het bestellen van uw tickets, of hebt u per ongeluk een verkeerd e-mailadres op gegeven, dan kunt u contact opnemen met Customer Service van Paylogic: 0900 – 7295 6442 (€ 0,40 p/m) of u kunt het contactformulier invullen. U kunt ook eenvoudig uw tickets opnieuw opvragen bij de ‘Lost Tickets‘ service van Paylogic.