terug

Het leukste event voor breien en haken

De Handwerktempel – Kennismaking brioche breien (korte workshop)

De Briochespecialist, Sylvia Verhoef: een van mijn favoriete bezigheden is brioche breien en ontwerpen. Deze prachtige techniek levert de mooiste breistukken op. En hoe langer ik ermee bezig ben, hoe beter ik de techniek doorgrond en kan ontwerpen en improviseren.
Naast zelf breien vind ik het geweldig om de techniek over te dragen. Vooral om jou te leren brioche te begrijpen, zodat je zelf ziet waar je bent en hoe je fouten kunt voorkomen en herstellen. Met brioche ben je niet gauw uitgeleerd.
In het najaar verwacht ik mijn Nederlandstalige boek over Brioche klaar te hebben! Wie weet ligt het er op de brei- en haakdagen al.

Wil jij ook eens of al langer deze fantastische breitechniek leren? Doe dan mee met de introductie workshop, exclusief op deze brei- en haakdagen! In een uur leren we je de basis van brioche. Je krijgt ook gelijk allerlei tips en adviezen.

Als je steken kan opzetten, recht en averecht kan breien, kan je meedoen.
Neem je eigen naalden mee: maat 4 en 4,5 en 5 mm. Rondbreinaalden of rechte pennen zonder knop. Het garen ligt voor je klaar.

In onze stand tonen wij allerlei voorbeelden en kan je zien wat wij er allemaal mee maken. En natuurlijk voelen hoe een brioche breisel wordt.

Tijdsduur: Vrijdag 27 september en zaterdag 28 september, dagelijks om 10.30, 13.00 en 14.30. De workshop duurt ongeveer 1 uur.
Locatie: Workshopplein
Taal: Nederlands
Huiswerk: Geen
Meenemen: Rondbrei of rechte breinaalden nr. 4, 4,5 en 5 mm.
Max. aantal deelnemers: 8
Inclusief: Benodigd garen.
Prijs: € 12,50, inschrijven kan via de website: Workshop Breien (dehandwerktempel.nl)
Vergeet niet dat u ook een toegangskaart voor de nederlandse breidagen nodig bent, klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder.