terug

Het leukste event voor breien en haken

vrijwilligers gezocht!

Wil je als vrijwilliger actief zijn op de Brei- en Haakdagen? 

Lijkt het je leuk om een paar uurtjes (minimaal 2) vrijwilliger te zijn op de Brei- en Haakdagen in Nijkerk? In ruil voor je hulp krijg je de rest van de dag gratis toegang tot de beurs, en bovendien een mooie Nederlandse Breidagen pin!

We zoeken op beide dagen, vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2024, een aantal vrijwilligers voor het ‘wolwindstation’. We bieden een service waarbij de bezoekers de gekochte strengen wol alvast kunnen opwinden of opwikkelen met behulp van wolwinders en bijbehorende paraplu’s.

Wat vragen we, en wat hebben we te bieden?

  • Je bent beschikbaar op één van beide Breidagen, voor minimaal 2 uurtjes, in de ochtend of middag.
  • Je weet hoe een wolwinder met paraplu werkt, je kunt bezoekers helpen met het starten van het opwinden. Je kunt helpen bij problemen, vastlopende wol e.d..
  • Voor de betreffende dag hoef je geen kaartje te kopen.
  • Een flesje water of kopje koffie of thee is beschikbaar.
  • Als dank krijg je een mooie Nederlandse Breidagen pin!

Aanmelden kan tot en met 1 september 2024 (tenzij we eerder helemaal voorzien zijn) door het contactformulier in te vullen. Graag horen we wat je brei-ervaringen zijn, met name met wolstrengen, wolwinders e.d., en welk dagdeel je zou willen ‘vrijwilligen’. Indien er veel aanmeldingen zijn, maken we een keuze, je ontvangt altijd bericht van ons.