terug
Wol met Verve – Meet & Greet met Maartje Bos

Boekpresentatie

Meet & Greet en boekpresentatie met Maartje Bos, auteur van Ik brei, jij breit, wij breien!

Maartje is ontwerpster van breipatronen; mutsen, sjaals, sokken, ze ontwerpt van alles om je warm te houden. Maartje ontwerpt breiprojecten die ze in eigen beheer uitgeeft maar ook ontwerpt ze voor Craft Kitchen en Durable. Je kunt Maartje volgen via haar Instagramaccount @_IKNT_ of via www.i-knt.com.

20 Oktober a.s. verschijnt het eerste breiboek van Maartje. Of je nu een beginnende of een ervaren breister/breier bent, in het boek; ‘Ik brei, jij breit, wij breien’ vind je in elk breiproject een nieuwe uitdaging. Begin eenvoudig met een sjaal of een muts en ga vervolgens de uitdaging aan van een paar mooie sokken of een trui.

In het boek vind je in totaal 12 projecten; 2 mutsen, 2 sjaals, 2 cols, 2 paar sokken, 2 truien en 2 vesten. Van elk kledingstuk is er een eenvoudige variant en een wat moeilijkere variant met een uitdagende steek of een complexer model.

Op de Brei- en Haakdagen kun je Maartje ontmoeten en heb je het geluk dat je het boek al kunt aanschaffen. Op vrijdag 14 oktober van 13.30 -15.00 uur en zaterdag 15 oktober van 10.30-12.00 en 13.30 – 15.00 uur is ze aanwezig op de stand van Wol met Verve! Je kunt je gekochte boek laten signeren maar ook enkele projecten uit het boek bewonderen.

Credits; fotografie: Kim Regelink fotografie, Uitgeverij: Forte Creatief, Tekst en patronen: Maartje Bos, Vormgeving: Sigrid Bliekendaal