terug

Het leukste event voor breien en haken

vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om een halve dag (ca. 4 uur) vrijwilliger te zijn op de Breidagen, volgende week? De rest van de tijd ben je als bezoeker welkom en je hoeft dan geen kaartje te kopen.

We zoeken op beide dagen, vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober, een aantal vrijwilligers voor het ‘opwindstation’. We bieden een service waarbij de bezoekers de gekochte strengen wol alvast kunnen opwinden op opwikkelen met behulp van wolwinders en bijbehorende paraplu’s.

Wat verwachten we van je, en wat hebben we te bieden?

  • Graag alleen reageren wanneer je op 13 of 14 oktober 2023 een halve of hele dag beschikbaar bent. Er zijn blokken van 10.00 tot 13.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Geef even aan wat je voorkeur heeft, welke dag en welk dagdeel.
  • Je weet hoe een wolwinder met paraplu werkt, je kunt bezoekers helpen met het starten van het opwinden. Je kunt helpen bij problemen, vastlopende wol e.d..
  • Voor de betreffende dag hoef je geen kaartje te kopen.
  • Een flesje water of kopje koffie of thee is ook beschikbaar.

Aanmelden kan tot en met a.s. zondag 8 oktober (tenzij we eerder helemaal voorzien zijn) door het contactformulier in te vullen. Graag horen we wat je brei-ervaringen zijn, met name met wolstrengen, wolwinders e.d., en welk dagdeel je zou willen ‘vrijwilligen’. Indien er meer aanmeldingen zijn, maken we een keuze, je ontvangt altijd bericht van ons.