terug

Het leukste event voor breien en haken

Carla Meijsen – Het Betere Breiwerk Mini (uitverkocht)

Carla Meijsen geeft al een aantal jaar de populaire cursus Het Betere Breiwerk. Speciaal voor de brei- en haakdagen heeft ze een miniversie van de cursus gemaakt, zodat je hier een voorproefje van kan krijgen en zo kunt inschatten of het iets voor jou is. Stel je in op drie uur flink doorbreien en laat je verrassen door wat er nog allemaal te leren valt!

Het Betere Breiwerk is een diepteonderzoek naar de breisteek en de meest basale principes van breien, zodat je een beter inzicht in de techniek van het breien krijgt en je eigen breivaardigheden op hoger peil kan brengen. Zo leer je regelmatiger te breien en fouten te vermijden en herstellen, zodat je breiwerk er écht professioneel uit gaat zien.

In de workshop maak je een proefje dat tjókvol zit met allerlei brei- methodes en technieken. Aan de hand van het maken van dit proefje zal aan het eind van de workshop duidelijk zijn of het volgen van de volledige cursus voor jou zinvol is.

Hier lees je meer over Carla Meijsen.

stippen_moeilijkheidsgraad_los_3

Datum: Vrijdag 13 oktober van 13:30 tot 16:30 uur en op zaterdag 14 oktober 2023 van 09:30 tot 12:30 uur (BEIDE UITVERKOCHT)
Locatie: Suyderseezaal 4
Taal: Nederlands
Huiswerk: Geen
Meenemen: Sokkennaalden 3,5 mm
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs: Early bird voorverkoop € 40,00 exclusief een toegangsticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder), aanmelden kan door een ticket te kopen in de ticketshop.
Inclusief: Materiaal is inbegrepen bij de workshop, breinaalden en een stopnaald zijn te leen. Inclusief een nederlandse breidagen notitieblok en een pen.

Nederlandse Breidagen Zwolle
13 & 14 oktober 2023Bewaren