terug

Het leukste event voor breien en haken

Sytske Corver

Master of Hand Knitting

Sytske Corver heeft als derde Nederlander de titel Master of Hand Knitting bij The Knitters Guild Association (TKGA) in de VS behaald.
Zij is mede-eigenaar van Wol&Co, uitgever van de serie technische breiboeken ‘Draad!’. In eigen beheer wordt Draad! geschreven, vormgegeven en uitgegeven door het team van Wol&Co.

In oktober 2018 komt het vierde boek in de serie Draad! uit: Draad! 4 sokken breien. Het boek legt het breien van sokken vanaf de boord en vanaf de teen in al zijn facetten uit.
De lancering van het boek vindt ook plaats op de Brei- en Haakdagen in Zwolle.

Draad! 1 breien de basics verschijnt binnenkort als e-book. Het populaire Draad! 2 rondbreien en Draad! 3 breien & kleur zijn beide nog in boekvorm verkrijgbaar.

Overdracht van breitechnieken is een belangrijk aspect in de praktijk van Sytske Corver. Naast de publicatie van Draad! geeft zij ook in groepsverband en aan individuen les op alle niveaus in de techniek van het breien. Leidend zijn het toepassen van een techniek en het toepassen van kleur in breiwerk. Belangrijke stelregel: breien is een ambacht waarin niets per se vastligt. Ook de leerlingen in haar klas kunnen rekenen op breiles.

Werk van Sytske kun je zien op de website van Wol & Co.
Haar patronen zijn ook op Ravelry te vinden en te koop.

Op social media is Sytske te volgen op Instagram.

Programma:
Workshop – Easy Teen Eerst Opzet