terug

Het leukste event voor breien en haken

Boekpresentatie Boekhandel Buitelaar – Alexa Boonstra

Kantbreien

Meet & Greet én een boekpresentatie met haakontwerpster Amilishly!

Je kent Amilishly misschien van haar boeken met gehaakte poppen (Amilishly Dolls en Amilishly Chibi Dolls). Dit najaar komt ze echter niet met een nieuw haakboek, maar met een breiboek!

Amilishly heet in het dagelijks leven Alexa Boonstra. Ze is ontwerpster van amigurumi en andere brei- en haakpatronen. Het boek ‘Lace: Kantbreien voor beginners‘ is het eerste breiboek van Alexa. In dit derde boek van haar hand, vind je 10 uitgebreide en prachtige kantpatronen, begeleid door mooi vormgegeven breischema’s en beeldige foto’s. Alexa legt je in dit boek de basisprincipes van het kantbreien uitvoerig uit. Vervolgens leer je deze breitechniek onder de knie te krijgen aan de hand van 10 prachtige patronen voor onder andere twee paar sokken, een schitterende trui en een mooie omslagdoek.De voertaal van het boek is Nederlands en Lace verschijnt op 20 september 2022.

Op de Brei- en Haakdagen kun je Alexa in levende lijve ontmoeten. Je vindt Alexa op vrijdag 14 oktober van 11:00-15:00 uur op de stand van Boekhandel Buitelaar! Ze staat hier voor je klaar om haar boeken voor je te signeren en ook heeft ze de samples uit haar nieuwe boek bij zich, zodat die in het echt te bekijken zijn.

Credtis afbeeldingen: Fotografie Hadewych Veys, Styling Lize Boer, Visagie Mariëlle Essenstam, Model Sasja de Niet, Uitgeverij Livres de Louise, Vormgeving StudioBont, Tekst, patronen en illustraties Alexa Boonstra