terug

Het leukste event voor breien en haken

Leslie Eisinger – Crochet Amigurumi

(Dutch only)

Heb je het haken al in de vingers. Maar wil je een amigurumi haken?
Tijdens de workshop gaan we een minihartje haken. Dit hartje is speciaal ontwikkeld om het haken van een 3D vorm te leren.
Om deel te kunnen nemen moet je de basis van het haken al beheersen, je moet in ieder geval lossen en vasten kunnen haken.

De workshop duurt 1 uur en is inclusief een haakpakketje. Dit pakketje bestaat uit een haakpatroon en bolletje Durble Coral Mini. Zelf moet je een haaknaald 2,5 mm meenemen. Ik heb geen haaknaalden te leen.

Over de docent: Leslie Eisinger van Werkstatt Eisinger

Leslie Eisinger is afgestudeerd modeontwerper in Delft met een achtergrond in wiskunde. Na haar studie aan de Koninklijke Academie in Den Haag heeft ze zich toegelegd op breien en haken. Misschien ken je haar wel van het gebreide portret van Koningin Beatrix, de gebreide bananen of het gezamenlijk gehaakte portret van onze koning. Haar ontwerpen zitten goed in elkaar, ze zijn helemaal doordacht. Ze zijn meestal eenvoudig om te volgen, en het effect is groots.

In januari 2018 heeft ze MEgurumi gelanceerd. Dit is een patronen-generator voor amigurumi-poppen. Hiermee stel je zelf online een pop samen, en het patroon wordt vervolgens online gegenereerd. De poppen zijn niet zomaar poppen, het kunnen hele personages worden. Dus je zou hiermee een pop van jezelf kunnen maken.
De ontwikkeling van deze app heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Zo heeft ze haar eigen notatiemethode van haakpatronen ontwikkeld. Tijdens deze workshop zal je kennis maken met deze notatiemethode.

Werkstatt Eisinger is ook aanwezig met een stand op de beurs.

Tijdsduur: Vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei 2018, op beide dagen van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur
Locatie: Workshopplein 2
Taal: Nederlands
Huiswerk: Geen
Meenemen: Haaknaald 2,5 mm (er zijn helaas geen leennaalden)
Max. aantal deelnemers: 8 
Inclusief: Een haakpakketjes met een patroon en een bolletje Durable Coral Mini
Prijs: € 12,50, inschrijven kan tijdens de beurs bij de infobalie. Vergeet niet dat u ook een toegangskaart voor de nederlandse breidagen nodig bent, klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder.