terug
Draadkracht – Make & Take Creatief Wolverven (korte workshop)

Ervaar de magie van het met de hand kleuren van naturel garens met wolverf. We geven je tips en leren je trucs.

Dan ga je zelf aan de slag met één of meer strengen van onze luxe garens. Je kiest deze uit in ons mobiele Draadkrachtatelier. Ben je klaar met je creatieve proces? Wij fixeren het garen, zodat je het thuis alleen nog maar hoeft te drogen.

Iedereen kan meedoen!

Tijdsduur: Vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober 2022, de workshop wordt doorlopend gegeven, de duur is ongeveer één uur
Locatie: Workshopplein NNB
Taal: Nederlands
Huiswerk: Niet verplicht, maar als je thuis een moodboard maakt of een afbeelding of een kledingstuk hebt om de kleuren die je wilt verven in kaart te brengen kan dat helpen.
Meenemen: Wij werken graag zo duurzaam mogelijk. Neem je eigen schort en (huishoud)handschoenen mee, dat scheelt een hoop afval. Heb je een project in gedachten? Neem dit patroon dan mee en bereid je voor op de hoeveelheid en de dikte van het garen.
Max. aantal deelnemers: 8 personen tegelijkertijd
Inclusief: De prijs is inclusief  € 27,50 aan garen bestaande uit een ministreng en een streng uit het assortiment van € 22,50, het verven van een ministreng om de techniek in de vingers te krijgen
Prijs: € 45,00, de workshop wordt doorlopend gegeven, de duur is ongeveer één uur, aanmelden kan vooraf via draadkracht@kpnmail.nl.

Bewaren