terug

Het leukste event voor breien en haken

Draadkracht – Next Level Creatief Wolverven (korte workshop)

Next level creatief wolverven

Heb je ervaring met creatief wolverven of spring je graag direct in het diepe? Dan is deze workshop perfect voor jou. In deze workshop verf je meerdere strengen uit ons assortiment voor een project. Bijvoorbeeld een vest, een trui, een grote shawl. Je maakt in deze workshop gebruik van onze ervaring en deskundigheid.

Ervaar de magie van het met de hand kleuren van naturel garens met wolverf door bij Draadkracht een inspirerende workshop Creatief Wolverven te volgen. De workshops zijn volgens het make & take principe: wij fixeren je werk zodat je het direct mee kunt nemen. Thuis laat je het alleen nog drogen en maak je er iets moois van!

Waarschuwing: het wolverf-virus is besmettelijk!

Tijdsduur: Vrijdag 13 oktober om 11:00 en 13:30 uur en zaterdag 14 oktober 2023 om 11:00 en 13:30 uur, de duur is ongeveer 1,5 uur
Locatie: Workshopplein
Taal: Nederlands
Max. aantal deelnemers: 8 personen
Inclusief: Alle gebruikte materialen en gekozen garen
Prijs: Voor de next level workshop is de prijs variabel. Je betaalt de prijs van het garen. Je kiest het garen uit ons ruime assortiment, zeer gevarieerd qua dikte en samenstelling. Bijvoorbeeld 4 strengen Muxxayyar Mohair a € 22,50, komt dan uit op € 90,00. Dat is inclusief alle materialen die gebruikt worden. Boek deze workshop op Draadkracht | Workshops | Boeken (simplybook.it).

Boek je de next level workshop vóór 13 oktober met 10% vroegboekkorting.