terug

Het leukste event voor breien en haken

Alina Popovici – Brei je kleurenpalet – Evenwicht, harmonie en contrast voor het breien van kleuren

Een kleurencombinatie kan je brei- of haakwerk maken of breken. Het kan van het eenvoudigste patroon een kunstwerk maken, of al je harde werk verpesten! Kleuren samenbrengen is een kwestie van persoonlijke smaak, en ervaring. 

In deze workshop gaat Alina met je aan de slag om de zogenaamde deuren van je kleurgevoeligheid te openen. Ze gaat in op de basisprincipes van hoe je kleurrijke garens kunt kiezen en combineren voor verschillende breitechnieken (zoals strepen, blokken, intarsia, fair isle en verschillende soorten steken) om tot een evenwichtig en harmonieus geheel te komen.

Dit is geen specifieke workshop over breitechnieken, maar verschillende kleurtechnieken zullen besproken worden. Alle niveaus zijn welkom, van beginner tot ervaren ontwerpers die hun horizon willen verbreden.

Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen, dus neem ook vooral je eigen proeflapjes mee! Tijdens de workshop is er een Nederlandstalige assistent aanwezig om indien nodig te zorgen voor vertaling van gebruikte termen.

Als je twijfelt of deze workshop iets voor jou is, kun je haar e-mailen op: info@lamailleauxtableaux.com (in de Engelse of Franse taal).

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over Alina Popovici.

Datum: Vrijdag 11 oktober 2019 van 10:00 tot 13:00 uur en zaterdag 12 oktober 2019 van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Workshopruimte 3
Taal: Engels, er is een Nederlandstalige assistent aanwezig
Huiswerk: Geen
Meenemen: Wolnaald met groot oog. Verder optioneel: restjes wol (kleine bolletjes, 2 tot 3 meter) in verschillende kleuren/diktes/texturen, uit eigen voorraad. Proeflapjes in verschillende kleuren/texturen/steken/garen hoe meer afwisseling hoe beter. Breinaalden in twee of drie verschillende diktes, bijvoorbeeld een setje sokkennaalden of verwisselbare rondbreinaalden.
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs: Early bird voorverkoop € 59,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 69,00 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Materialen om mee te werken, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.