terug

Het leukste event voor breien en haken

Wol & Co – Kleur verkennen

Docent: Ronald Bos

Beschrijving:
In deze workshop leer je wat kleuren voor én met je doen en hoe je optimaal gebruik kunt maken van kleuren in je project. Uiteraard geven we je wat basiskennis over de kleurenleer maar je gaat vooral zelf aan de slag. Deze workshop is interessant voor alle textiele handwerkvormen waarbij kleur een grote rol speelt. Je hoeft niet te kunnen breien of haken want je werkt met garens.

Ook kun je vragen stellen over eventuele kleurprojecten en -patronen waar je mee worstelt en tips krijgen hoe je verder kunt dus neem vooral je werk mee.

We gaan het verder hebben over koele en warme kleuren en hoe je beleving daarvan kan wisselen, contrasten, combinaties en hoe je die iets spannender kunt maken. Je leert hoe kleuren elkaar beïnvloeden en daarmee de vorm van je project en natuurlijk vertellen we over trucs en hulpmiddelen om kleur te kiezen en nog veel meer.

Deelnemers aan deze workshops krijgen bovendien 10% beurskorting op één van de Draad! boeken, bijvoorbeeld Draad! 3 breien & kleur, geheel gewijd aan het gebruik van kleur in verschillende breitechnieken.

Docent:
Ronald Bos is grafisch en ruimtelijk ontwerper met meer dan 30 jaar ervaring in het toepassen van kleuren in o.a. reclamecampagnes, huisstijlen en in interieurs. Hij is ook de vormgever van de boeken Draad! 1, 2, 3 en 4.

Volg Wol & Co op Facebook en Instagram!

Tijdsduur: Zaterdag 25 mei 2019 en zaterdag 26 mei 2019 van 11:00 tot 12:00 uur
Locatie: Workshopplein 1
Taal: Nederlands
Huiswerk: geen
Meenemen: niets
Max. aantal deelnemers: 8
Prijs: Early bird voorverkoop € 17,50, te boeken via de ticketshop, klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder, denk erom dat u ook een toegangskaart nodig bent voor de Brei- en Haakdagen! De prijs voor deze workshop is aan de infobalie tijdens de beurs € 20,00.
Inclusief: Hand-out

Bewaren

Bewaren

Wol & Co – Explore Color

saturday 25 may
11:00-12:00

sunday 26 may
11:00-12:00

€ 17.50