terug

Het leukste event voor breien en haken

Susanne Visch – Ajour sachet breien met La Visch

Maak een schattig zakje voor lavendel, een zeepje of andere kleinoden van een kleine hoeveelheid “fingering weight” garen.

Een sachet kan zowel top-down als bottom-up gemaakt worden. In deze workshop komen de belangrijkste technieken voor het maken van een top-down sachet.

Technieken bij de top-down variant (grijs voorbeeld):
In het rond breien over een kleine diameter (magic loop), telpatroon lezen, eenvoudig ajour breien, afkanten middels de “three needle bind off” methode.

Moeilijkheidsgraad: Geoefend breier

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over Susanne Visch.

Datum: Vrijdag 3 mei 2019 van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Workshopruimte 5
Taal: Nederlands
Huiswerk: Geen
Meenemen: Rondbreinaalden in maat 3 mm met een lengte van 80 of 100 cm, een extra breinaald in dezelfde maat (voor de “three needle bind off”), twee verschillende steekmarkeerders en ca. 15 g “fingering weight” garen (in het voorbeeld in de maat S is 37 m / 10 g ONION knit Nettle Sock (70% wool, 30% cellulose; 185 m / 50 g) gebruikt).
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs: Early bird voorverkoop € 35,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 39,50 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Hand-out voor BO/CO technieken en voor magic loop breiben, patroon van de Snowflake Sachet, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.

Susanne Visch – Ajour sachet knitting with La Visch

friday 3 may
13:30-16:30

€ 35.00 including ticket