terug

Het leukste event voor breien en haken

Patronen Dokter

Patronen Dokter!

Op beide dagen houdt de patronendokter van Achterpand (Groningen) spreekuur, zowel vrijdag als zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.

Janneke Koopman heeft de laatste 6 jaar op haar wekelijkse spreekuur al veel breisters en haaksters geholpen bij problemen met het lezen en uitvoeren van het patroon. En biedt haar diensten ook op deze dagen aan. Je kunt gratis gebruikmaken van deze dienst!

Struikel je over breitermen zoals  bijvoorbeeld geaccentueerde meerderingen, magic loop, verkorte toeren, knoopsgaten, kant je steeds weer te strak af, heb je alle onderdelen af en heb je moeite met het in elkaar zetten?

Of struikel je bij het haken bij het haken over opzetten in magic ring, moet je aan het begin of in het midden van een toer van draad wisselen, kom je aan het eind van de toer altijd een steek tekort, wat is een keerlosse?

En blijft je brei- of haakwerk daarom liggen, neem dan je het dan samen met het patroon mee en schuif bij Janneke aan tafel aan. Grote kans dat ze je kan helpen zodat je weer verder kunt en het met plezier kunt afmaken.