terug

Het leukste event voor breien en haken

Jane Crowfoot – Haken met Kralen Masterclass

Kralen geven een fantastische decoratie aan gehaakte stoffen en randen. Je kunt ze gebruiken als een sprankelend detail op een kanten rand of om een patroon te vormen in je haakwerk. Het toevoegen van kralen aan je haakprojecten is veel eenvoudiger dan je denkt. Er is een techniek die ervoor zorgt dat je in de toekomst kralen kunt gebruiken, overal waar je wil!

Jane laat je zien hoe je kralen op je garen kunt rijgen, kralen aan een dubbele en drievoudige steek kunt toevoegen en ze zal je ook haar gloednieuwe techniek laten zien – hoe je een kraal kunt toevoegen aan een halve drievoudige steek aan de rechterkant van het werk .

Tijdens de workshop maak je een klein kralenmonster waarmee je een kleine broche of decoratie kunt maken om te dragen.

Deelnemers moeten weten hoe ze basissteken moeten maken en hoe ze een geschreven haakpatroon moeten lezen.

Lees hier alles over Jane Crowfoot.

Datum: Vrijdag 19 oktober 2018 van 13:30 tot 16:30 uur en zaterdag 20 oktober 2018 van 10:00-13:00 uur
Locatie: Workshopruimte 1
Taal: Engels
Huiswerk: Nee
Meenemen: Een selectie van haaknaalden waaronder 2.5mm, 3mm & 3.5mm en een notitieblok en pen, een kleine naaiset met schaartje, een breiers naainaald (stopnaald), een dunnere naainaald met wat dun (naai)garen is ook nodig.
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 59,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 69,00 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Het gebruikte garen om te haken van Stylecraft, broche pin en kralen, patroon, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.
Deze workshop wordt gesponsord door Stylecraft Yarns.