terug

Het leukste event voor breien en haken

Annelies Baes – Bellissima Deken

In deze diepgaande workshop haken we reliëfsteken in een mooi patroon van golven en ruiten.
Het reliëfmotief kan je later toepassen om een rechthoekige shawl te maken, een kussen, een deken..…..

We gaan intensief aan de slag met :
– de techniek van het haken van reliëfsteken
– het verkrijgen van een mooie gelijkmatige draadspanning en stekengrootte, zodat het evenwicht tussen reliëfsteken en gewone steken een perfect resultaat geeft
– het lezen en toepassen van een haakschema. (het gebruik van een groot haakschema vergemakkelijkt het haken, omdat je niet steeds terug moet grijpen naar uitgebreide tekst, waardoor je concentratie veel makkelijker bij je haakwerk blijft en je handiger en sneller stekenpatronen kan onthouden)

We haken met supernieuw Stylecraft garen, ‘New Bellissima Yarn’ van @stylecraftyarns! Stylecraft heeft voor het komende herfst-en winterseizoen een prachtig garen in de maak, waarmee wij mogen haken!

Belangrijk: enige haakervaring is nodig om aan deze masterclass deel te nemen. Je moet de basis steken kennen: losse, vaste, stokje.

Lees hier alles over Annelies Baes.

Datum: Zaterdag 20 oktober 2018 van 10:00 tot 13:00 uur
Locatie: Workshopruimte 3
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Een aantal haaknaalden variërend tussen 4 en 6 mm, optioneel een paar stekenmarkeerders, optioneel markeerstiften (om aanduidingen te maken op het patroon) (er zijn een aantal reserve haaknaalden te leen)
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 59,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 69,00 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: De masterclass, een uitgebreid haakschema, een uitgeschreven en volledige patroon van deze deken, gebruikte garen om te haken in de workshop van Stylecraft, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers. Deze workshop wordt gesponsord door Stylecraft.