terug

Het leukste event voor breien en haken

Wol met Verve

Al 12 jaar lang hebben wij bij Wol met Verve het grote genoegen om jouw creativiteit te inspireren met onze unieke handgeverfde garens. En dit jaar zijn we er opnieuw om je te verwelkomen op de Breidagen!

**Ontdek Onze Kleurrijke Wereld van Garens**

Stap binnen in onze kleurrijke wereld van garens, waar vakmanschap en passie samenkomen. Onze handgeverfde garens zijn het resultaat van jarenlange toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Of je nu een ervaren breister of haakster bent of net begint, onze collectie biedt voor elk wat wils.

**Accessoires van Topmerken**

Naast onze prachtige garens bieden we ook een selectie accessoires van gerenommeerde merken, waaronder Chiaogoo en Cocoknits. Ontdek de beste Breinaalden en de handigste tools die je breiprojecten naar een hoger niveau tillen.

**Eigen Patronen voor Extra Inspiratie**

Om je creatieviteit nog verder te stimuleren, presenteren we met trots een aantal van onze eigen patronen en een aantal patronen van ontwerpster Maartje Bos. Speciaal ontworpen voor onze garens, bieden deze patronen een unieke twist aan je projecten. Laat je inspireren!

**Bezoek Ons op de Breidagen**

Of je nu op zoek bent naar levendige garens, hoogwaardige accessoires of inspirerende patronen, wij staan klaar om je te verwelkomen op de Breidagen. Bezoek onze stand en ontdek de wereld van Wol met Verve – waar passie voor handwerk tot leven komt.

Website: Wol met Verve