terug

Het leukste event voor breien en haken

Melanie Berg

Melanie Berg: ‘In het echte leven ben ik een voormalige IT specialist, moeder van drie kinderen en een semi-succesvolle huisvrouw. In mijn geheime (tweede) leven ben ik ontwerper van breiwerk en -patronen. Ik woon met mijn man en drie kinderen in Bonn, Duitsland. Daar besteed ik mijn tijd aan het combineren van kleuren, vormen en texturen voor mijn ontwerpen, die mijn eigen handtekening hebben en herkenbaar zijn als Melanie Berg ontwerpen.

Mijn ontwerpen worden gepubliceerd door garenmerken en grote en kleine magazines. Ook geef ik zelf mijn patronen uit via de Ravelry patternstore en e-books. Ik hou er van om samen te werken met creatieve mensen uit de hele wereld.’

Melanie ontwerpt onder de naam Mairlynd. Ze heeft al workshops gegeven op grote evenementen zoals Edinburgh Yarn Festival en bij The Loop London.
Naast haar eigen patronen ontwerpt ze ook voor garenmerken zoals The Fibre Co., Rosy Green Wool en quince&co.
Haar workshops en lezingen worden gegeven in de Engelse taal.

Ze is ook te vinden op Instagram, Twitter en Facebook

Haar patronen zijn te koop op Ravelry.

In de herfst 2017 uitgave van TRUImagazine vindt je een interview met Melanie. Tevens is er een kortingscode voor haar patronen opgenomen, met coupon code ’trui’ krijg je 25% korting op haar patronen bij aankoop via haar Ravelry store (alleen online), geldig tot 1 oktober.

Programma:
Lezing – ‘The designers life…..’ (trunkshow/q&a)
Workshop – Shawl Construction
Workshop – Losing fear of short rows
Workshop – Design your own mosaic shawl


‘Whiteout’ @ Melanie Berg

 

Bewaren