terug

Het leukste event voor breien en haken

Susanne Visch – Foutjes in Breiwerk Herstellen met La Visch

Je bent lekker aan het breien als je blik er opeens opvalt: een foutje in je breiwerk, wel 5 cm terug in je project! Uithalen is zonde van de tijd, daarom leer je in deze workshop hoe je foutjes kan herstellen terwijl het project nog op de naalden zit. Je leert hoe je gevallen steken oppikt (in het midden en aan de rand van je werk!) en hoe je een mindering of meerdering corrigeert. Ook leer je een goede aanpak voor het repareren van een foutje in een ajour- of kabelpatroon. Als je werkstuk met een dergelijke fout in time-out hebt liggen, neem vooral mee! In dat geval is een kussentje in een lichte kleur en een verpakking spelden ook handig.

Deze workshop is geschikt voor een breed scala aan breiers; we maken immers allemaal foutjes bij het breien. Om het meest uit deze workshop te halen, is het wel aangeraden om al enkele breiprojecten te hebben voltooid. Dit hoeven geen hele ingewikkelde projecten te zijn, maar ervaring met eenvoudige minderingen zoals 2 recht samenbreien en overhaling, meerderingen zoals omslag en gedraaid meerderen alsook met eenvoudig ajour is wel handig.

Docent:
Ontwerper Susanne Visch, een ervaren breister en haakster met een achtergrond in industrieel ontwerpen, geeft les en schrijft over breien, haken en ander wollige onderwerpen op haar website, www.lavisch.com. Susanne woont en werkt aan haar brei- en haakontwerpen in Nieuwegein met haar gezin en katten.

Volg La Visch op Facebook en Instagram!

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over Susanne Visch.

Datum: Vrijdag 11 oktober 2019 van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Workshopruimte 1
Taal: Nederlands
Huiswerk: Ja, de voorbereiding voor deze workshop (het breien van een proeflapje) wordt na het boeken per e-mail toegezonden
Meenemen: Het gebreide proeflapje, breinaalden maat 4 mm, naalden zonder knop of rondbreinaald in maat 4 mm, verwijderbare steekmarkeerders, haaknaald in maat 3 mm of  3.5 mm.
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs: Early bird voorverkoop € 35,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 39,50 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Hand-out, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.