terug

Het leukste event voor breien en haken

Wolhobby

Ontdek de magie van handgeverfde garens bij de stand van Wolhobby tijdens de Handwerkbeurs in Houten! Stap binnen in een wereld van kleur, creativiteit en hoogwaardige materialen, want bij Wolhobby brengen we jou de prachtigste handgeverfde garens tegen een onweerstaanbare prijs. Of je nu een doorgewinterde breister bent of net begint, onze stand is dé bestemming voor de ware breiliefhebber.

Ontdek onze uitgebreide collectie handgeverfde garens, verkrijgbaar in zowel kleine als grotere hoeveelheden. Voor de gepassioneerde breiers hebben we een ruime keuze aan garens in grotere hoeveelheden, allemaal voor jouw creatieve projecten. Maar dat is niet alles! Laat je inspireren door onze prachtige patronen en vind de perfecte accessoires voor jouw breiwerk. Ontdek een schat aan naalden en breipakketten die je projecten naar nieuwe hoogten tillen.

En natuurlijk staat het team van Wolhobby klaar om je te verwelkomen met een warm hart en een gezellig praatje. Bij ons draait het niet alleen om garen, maar ook om het delen van passie en creativiteit. Bezoek onze stand en ontvang een exclusieve Wolhobby-button als dank voor jouw bezoek! Mis deze kans niet om de wereld van Wolhobby te ontdekken op de Handwerkbeurs in Houten. Laat je inspireren door de kleuren en voel de zachtheid van onze garens die je ide mooiste creaties laat maken.

Tot ziens bij Wolhobby – waar creativiteit en kwaliteit samenkomen!

Website: Webwinkel (wolhobby.nl)