terug

Het leukste event voor breien en haken

Workshops van de beste brei- en haakexperts

Helaas hebben we de Brei- en Haakdagen op 9 & 10 oktober 2020 in Zwolle, moeten afgelasten wegens COVID-19.

Op de Brei- en Haakdagen kun je dagelijks 12 workshops volgen. Tijdens inspirerende en toegankelijke sessies maken de experts je thuis in nieuwe technieken. Je bent niet alleen toehoorder, maar óók deelnemer aan de workshop. Zien ís doen! De nieuwe kennis die je tijdens de workshop op doet, pas je meteen toe. Voor elke workshop hebben wij een niveau toegekend, lees hier wat dit inhoudt. Enkele workshops worden in de Engelse taal gegeven, wanneer er Nederlandse ondersteuning beschikbaar is, staat dat bij de workshop aangegeven.

In verband met de corona maatregelen zullen er geen korte workshops op de bekende workshoppleinen worden gegeven. Er zullen uitsluitend workshops in aparte ruimtes worden gegeven.

Hiervoor gelden de volgende maatregelen:
– Maximaal 10 deelnemers per workshop
– Bij binnenkomst in de ruimte vindt een gezondheidscheck plaats, je bent verplicht hieraan mee te werken (indien je gezondheidsklachten hebt of je wilt niet meewerken, dan kunnen we je helaas niet toelaten tot de workshop)
– Desinfecteer je handen voor, tijdens en na de workshop (dit is beschikbaar)
– De onderlinge afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd, iedere deelnemer beschikt over een eigen tafel met ruimte eromheen
– Plaatsen kunnen uitsluitend via de voorverkoop op deze website geboekt worden

Lees eerst onze Algemene Voorwaarden voordat u een ticket koopt.