terug

Het leukste event voor breien en haken

Workshops van de beste brei- en haakexperts

Op de Brei- en Haakdagen kun je dagelijks ruim 15 workshops volgen. Tijdens inspirerende en toegankelijke sessies maken de experts je thuis in nieuwe technieken. Je bent niet alleen toehoorder, maar óók deelnemer aan de workshop. Zien ís doen! De nieuwe kennis die je tijdens de workshop op doet, pas je meteen toe. Voor elke workshop hebben wij een niveau toegekend, lees hier wat dit inhoudt.

Wij vragen je om uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn op de workshoplocatie. Wanneer de workshop eenmaal begonnen is, kun je niet meer aanschuiven. Dat is namelijk te onrustig voor docenten en andere deelnemers. Er vindt onder geen enkel beding restitutie van reeds betaalde workshopgelden plaats.

Op dit moment zijn er nog geen workshops bekend. Voor de volgende Brei- en Haakdagen in Rijswijk verwachten wij in januari 2018 het programma te kunnen presenteren, op 1 februari 2018 begint de voorverkoop voor toegangskaarten en workshoptickets. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief.