terug

Het leukste event voor breien en haken

Natasja Hornby – Mozaïek Breien

Primeur! Voor de eerste keer zal Natasja van Moonstruck Knits, een workshop geven!

Mozïek breien; snel, gemakkelijk en vooral héél erg leuk!

Mozaïek breien is één van die technieken die echt veel makkelijker is dan het lijkt. Anders dan bij Fair Isle, brei je mozaïek met maar één kleur tegelijk, waarbij je afwisselend steken breit en afhaalt. Op die manier krijg je de mooiste gevarieerde patronen, die je op heel veel verschillende manieren kunt toepassen. Alles ziet er beter uit met een randje mozaïek!

In deze workshop leer je de basis en krijg je genoeg informatie om zelf verder aan de slag te gaan en zelfs je eigen patronen te ontwerpen.

Deelnemers moeten weten hoe ze steken moeten opzetten en recht en averecht breien.

Lees hier alles over Natasja Hornby.

Datum: Zaterdag 20 oktober 2018 van 13:30 tot 16:30 uur (uitverkocht)
Locatie: Workshopruimte 3
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Een paar rechte naalden of rondbreinaalden die geschikt zijn voor het garen (4 – 4.5 mm), een pen
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 59,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 69,00 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Om het geleerde onmiddellijk toe te kunnen passen ontvang je het patroon ‘Maan’ ontworpen door Natasja Hornby (zie afbeelding), de gebruikte wol wordt gesponsord door Cross & Woods (zij hebben ook een stand op de beurs), hand-out, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.