terug

Het leukste event voor breien en haken

UITVERKOCHT Nana Seijlhouwer – Top down & naadloos, de basis – Part I

Wegens plotselinge familie omstandigheden kan Nana niet aanwezig zijn, deze workshop komt te vervallen. 

In deze intensieve breiworkshop leer je hoe je zonder patroon van ieder willekeurig garen een mooi passend vest of trui breit zonder dat je een graad in de hogere wiskunde nodig hebt.

Van boven naar beneden, naadloos en op je eigen maten. Met mooie (valse) schouder- en mouwnaden die je werkstuk een mooie pasvorm geven maar zonder losse panden die na het breien nog in elkaar genaaid moeten worden. Niveau: Wat moet je kunnen? Uiteraard moet je de basis van het breien beheersen, liefst ook op de rondbreinaald. Opzetten, afkanten, recht en averecht breien.

Enige ervaring met het breien van truien of vesten is een pre.

Lees hier meer informatie over Nana Seijlhouwer.

Tijdsduur: Vrijdag 11 oktober 2019 van 10:00 tot 13:00 uur (deel 2 voor gevorderden vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019) (uitverkocht, deze workshop vervalt, zie melding boven aan de pagina)
Locatie: Workshopruimte 1
Taal: Nederlands
Huiswerk: Geen
Meenemen: Naalden nr. 3 of 3,5 (mag recht, hoeft voor de workshop geen rondbreinaald te zijn), garen hoef je niet mee te nemen, er wordt gezorgd voor mooie proef bolletjes om mee te oefenen
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs: Niet meer mogelijk, deze workshop is vervallen
Inclusief: Een handout met instructies, materialen om mee te werken, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.

Bewaren