terug

Het leukste event voor breien en haken

Juliet Bernard – Verbeter je Fair Isle Breien

Verbeter je Fair Isle breitechniek!

Sommige mensen worden afgeschrikt van Fair Isle-breien omdat ze denken dat het moeilijk is en problemen kunnen hebben om een gelijkmatige spanning te krijgen.

In deze workshop laat Juliet zien hoe je Fair Isle met twee handen kunt breien, met één garen op elke hand. Het gebruik van deze techniek is een geweldige manier om je Fair Isle te verbeteren. Je zult zo blij zijn met de resultaten dat je alleen kleurwerk wilt breien.

Het patroon voor de workshop is een mok ontwerp.

Deelnemers moeten in de ronde kunnen breien en het Fair Isle-breien hebben geprobeerd.

Lees hier alles over Juliet Bernard.

Deze ‘Verbeter je Fair Isle Breien’ workshop vindt alleen plaats op zaterdag 20 oktober 2018 (twee maal).
Wil je je Fair Isle verbeteren maar wil je ook leren hoe ‘Steeking’ werkt (na het breien je breiwerk doorknippen op de traditionele manier) dan kun je beter de workshop ‘Verbeter je Fair Isle Breien en leer Steeking‘ op vrijdag 19 oktober 2018 volgen.

Datum: Zaterdag 20 oktober 2018 van 13:00 tot 14:30 uur en van 15:00 tot 16:30 uur (de workshop van 13:00 uur is uitverkocht, er zijn nog meerdere plaatsen vrij om 15:00 uur)
Locatie: Workshopruimte 2
Taal: Engels
Huiswerk: Nee
Meenemen: Twee kleuren DK wol met een zo hoog mogelijk wolgehalte, beschikt voor naalden 4mm, set van 4mm naalden of rondbreinaald
Max. aantal deelnemers: 14
Prijs:  Early bird voorverkoop € 35,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 39,50 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Volledige hand-out met notities, het ‘mug cosy’ patroon, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.