terug

Het leukste event voor breien en haken

Jane Crowfoot – Mystical Lanterns

Doe mee met deze leuke workshop met ‘Janie Crow’ en maak het populaire haakwerkmotief van Jane’s populaire ‘Mystical Lanterns’.

Dit is een leuke workshop met als doel de deelnemers te helpen met hun kleurkeuzes en eenvoudige haaktechnieken. Deelnemers leren een eenvoudig haakpatroon te lezen en krijgen de kans om te leren werken vanuit een grafiek.

Deelnemers moeten weten hoe ze basissteken moeten maken en hoe ze een geschreven haakpatroon moeten lezen.

Lees hier alles over Jane Crowfoot.

Datum: Vrijdag 19 oktober 2018 van 10:30 tot 12:00 uur en zaterdag 20 oktober 2018 van 13:45 tot 15:15 uur
Locatie: Plein van de Blogstars
Taal: Engels
Huiswerk: Nee
Meenemen: Een selectie van haaknaalden waaronder 3mm, 3.5mm , 4mm & 4.5mm en een notitieblok en pen, een kleine naaiset met schaartje, een breiers naainaald (stopnaald), een dunnere naainaald met wat dun (naai)garen is ook nodig.
Max. aantal deelnemers: 10
Prijs: Early bird voorverkoop € 25,00, te boeken via de ticketshop tot donderdag 18 oktober 2018, 20:00 uur (of totdat deze workshop is uitverkocht), klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder, denk erom dat u ook een toegangskaart nodig bent voor de Brei- en Haakdagen! De prijs voor deze workshop is aan de infobalie tijdens de beurs € 29,50.
Inclusief: Het gebruikte garen om te haken van Stylecraft, broche pin en kralen, patroon, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen.
Deze workshop wordt gesponsord door Stylecraft Yarns.