terug

Het leukste event voor breien en haken

Christelle Nihoul – Verkorte Toeren (Short Rows)

Leer verkorte toeren breien om dimensie aan je werk toe te voegen!

Verkorte toeren zijn een van de beste manieren om een ronding te creëren, perfect gevormde schouders, borstsnaden, zomen en andere driedimensionale elementen.

We behandelen drie verschillende technieken van verkorte toeren met een focus op Duitse verkorte toeren, welke techniek het meest geschikt is voor je eigenlijke werk. Je leert hoe je de ene techniek door een andere kunt vervangen.

Deelnemers moeten weten hoe ze steken moeten opzetten, hoe ze moeten recht en averecht breien en hoe ze een patroon moeten lezen.

Lees hier alles over Christelle Nihoul.

Datum: Vrijdag 19 oktober 2018 van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Workshopruimte 4
Taal: Engels
Huiswerk: Nee
Meenemen: Deelnemers moeten 2 kleuren van hetzelfde garendikte (sport of DK) meenemen en een paar puntige naalden die geschikt zijn voor het garen (4 – 4,5 mm), rechte naalden of rondbreinaalden (neem beide mee voor de zekerheid), pen
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 59,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 69,00 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: Voor het leren van de terminologie en het lezen van het patroon, ontvang je het ‘On a whim patroon’ (ontworpen door Christelle), een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers.