terug

Het leukste event voor breien en haken

Annelies Baes – Tas motief haken

Gehaakte tassen zijn dit voorjaar en deze zomer een echte trend. Ik haakte een mooie grote tas, die je kan gebruiken als schoudertas, strandtas, …. Een stevig haakwerk, met in het midden mooie motieven, en een kleurrijke voering, praktisch in gebruik en ook nog eens mooi en makkelijk te maken.

In de workshop van 1 uur haken we het motief dat ik gebruikte in het tas-ontwerp, met behulp van een uitgeschreven patroon en een haakschema.

Met dit motief kan je later een sjaal maken, een deken, of misschien wel ook zo’n leuke tas ?

Belangrijk: om aan deze workshop deel te nemen heb je basiskennis van haken nodig, je moet dus de belangrijkste steken kennen: losse, vaste, stokje, ….

Lees hier alles over Annelies Baes.

Datum: Vrijdag 3 mei 2019 van 10:15 tot 11:15 uur
Locatie: Workshopplein 2
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Haaknaalden in verschillende maten : 3,5 mm – 4 mm – 4,5 mm – 5 mm en 5,5 mm (er zijn ook een aantal leen haaknaalden voorzien)
Max. aantal deelnemers: 10
Prijs: Early bird voorverkoop € 15,00, te boeken via de ticketshop tot donderdag 2 mei 2019, 20:00 uur (of totdat deze workshop is uitverkocht), klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder, denk erom dat u ook een toegangskaart nodig bent voor de Brei- en Haakdagen! De prijs voor deze workshop is aan de infobalie tijdens de beurs € 17,50.
Inclusief: Les van Annelies, les van een uur, uitgeschreven patroon en haakschema van het motief (het patroon van de volledige tas is niet inbegrepen), gebruik van garen tijdens de les.