terug

Het leukste event voor breien en haken

Annelies Baes – Ripples Haken

Vrolijke kleurrijke ripples zijn helemaal actueel: niet alleen maak je er mooie dekens of kussens mee, maar ze zijn zeker ook geschikt voor shawls en sierlijke kleding.
We zien de komende seizoenen deze stekenpatronen met golfbewegingen niet alleen bij Missoni, maar ook bij tal van andere grote ontwerpers.

Ripples haken is fun, en heerlijk ontspannend.
Het is in het begin wel even opletten in welke steek je juist insteekt, welke steken je samenhaakt, en uiteraard ook welke steken je overslaat, zodat je ripples een mooie vloeiende vorm verkrijgen.

In deze korte workshop van 1 uur leer ik je een ripple-patroon haken, met behulp van uitgeschreven tekst en met tekening.
Dankzij handige tips en wat oefenen kan je dan later thuis die mooie deken of die prachtige kleurrijke shawl haken!

Let op: deze workshop is niet geschikt voor absolute beginners, je moet de basissteken van het haken kennen: losse, vaste, stokje enz.

Lees hier alles over Annelies Baes.

Datum: Vrijdag 19 oktober 2018 van 10:15 tot 11:15 uur en zaterdag 20 oktober 2018 van 14:00 tot 15:00 uur
Locatie: Workshopplein 2
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Haaknaald 3,5mm, 4mm of 4,5mm (er zijn ook een aantal haaknaalden te leen), eventueel pen en papier
Max. aantal deelnemers: 10
Prijs: Early bird voorverkoop € 15,00, te boeken via de ticketshop tot donderdag 18 oktober 2018, 20:00 uur (of totdat deze workshop is uitverkocht), klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder, denk erom dat u ook een toegangskaart nodig bent voor de Brei- en Haakdagen! De prijs voor deze workshop is aan de infobalie tijdens de beurs € 17,50.
Inclusief: Les van Annelies, les van een uur, gebruik van garens, het uitgeschreven patroon met haakschema.