terug

Het leukste event voor breien en haken

Annelies Baes – Parallel Lines Bias Shawl haken

In deze uitgebreide workshop haken we een schuine zijwaarts gehaakte shawl, waarin mooie opengewerkte rijen afgewisseld worden met smalle dichte rijen.

We haken een mini-versie van de grote shawl. Deze kleurrijke shawl wordt gehaakt met Lang Yarns Oslo, een prachtig garen in een katoen-merinowol-camel mix. Aan de hand van een voorbeeld (grote shawl en kleine shawl), een volledig uitgeschreven patroon en een haakschema gaan we aan de slag met dit kleurrijke ontwerp.

Je krijgt na afloop niet alleen het patroon van de kleine shawl, maar ook dat van de grote shawl mee naar huis.

Belangrijk: deze workshop is niet geschikt voor absolute beginners. Je moet dus een basiskennis van het haken hebben en de basissteken kennen: losse, vaste, stokje, …

Lees hier alles over Annelies Baes.

Datum: Zaterdag 4 mei 2019 van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Workshopruimte 1
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Haaknaalden in de volgende maten:3 mm –  3,5 mm – 4 mm en 4,5 mm, eventueel een pen om notities te maken (er zijn een paar leen haaknaalden aanwezig).
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 35,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 39,50 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: De masterclass, volledig uitgeschreven patroon van de kleine shawl + ook dat van de grote shawl, gebruik van Lang Yarns Oslo tijdens de workshop, een nederlandse breidagen notitieblok en een pen. Halverwege de les is er koffie of thee met wat lekkers. Deze workshop wordt gesponsord door Lang Yarns.