terug

Het leukste event voor breien en haken

Anda van ’t Hof – Contiguous Sleeve

Contiguous sleeve methode. Truien en vesten gebreid volgens deze methode geven de illusie van een ingezette mouw maar worden in werkelijkheid top-down gebreid met meerderingen op tactische plaatsen. De mouwen en de panden worden in de pas tegelijk gebreid.

Helaas gaat het niet lukken om een hele trui in 3 uur te breien. In de workshop ga ik in op de constructie en basistechnieken van de methode. We maken een minitruitje zodat je alles ook een keer hebt geoefend. Aan het einde van de workshop krijg je een basispatroon van een trui volgens de contiguous sleeve methode in volwassenmaten zodat je met het geleerde thuis een eigen trui kunt maken.

Om aan deze masterclass deel te nemen beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Magic loop/rondbreien
  • Naar links en naar rechts hellend meerderen

Docent: Anda van ’t Hof

Datum: Zaterdag 28 maart 2020 van 09:30 tot 12:30 uur (vol)
Locatie: Workshopruimte Wolkenfabriek 3
Taal: Nederlands
Huiswerk: Nee
Meenemen: Rondbreinaald 3-3,5 met een lengte die geschikt is voor de magic loop methode, steekmarkeerders
Max. aantal deelnemers: 12
Prijs:  Early bird voorverkoop € 35,00 inclusief een dagticket om het event te bezoeken (klik op ‘Toegangskaart kopen’ hieronder). De prijs aan de kassa € 39,50 inclusief toegang tot de beurs.
Inclusief: De masterclass, een basispatroon van een trui in volwassen maat om het geleerde thuis in de praktijk te kunnen breng (patroon geschreven door Anda) en een nederlandse breidagen notitieblok en een pen.