terug

Het leukste event voor breien en haken

Breien en haken populairder dan ooit!

Breien en haken is populairder dan ooit!! HELAAS HEBBEN WE DE OKTOBER EDITIE IN ZWOLLE MOETEN AFGELASTEN. Wat is dan leuker om twee dagen lang inspiratie op te doen samen met gelijkgestemden. Op het marktgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels is hier te vinden.

Meld je aan voor een van de inspirerende masterclasses, waar je verrassende ideeën kunt opdoen en nieuwe technieken leert. Onder het kopje programma vindt je alle praktische informatie over de breidagen.

Er is meer dan voldoende ruimte om samen te breien en te haken, van elkaar te zien wat je work in progress is en elkaars aankopen te bekijken. De kans is groot dat je nog een bekende blogger, vlogger of ontwerpster tegen het lijf loopt!

Bij de meer dan 40 standhouders kun je terecht voor een heleboel wol, patronen, naalden, vachten, vilt, brei- en haakboeken, textielverf en nog veel meer.

In de gezellige horecagelegenheden kun je genieten van een kopje koffie met wat lekkers en neem vooral ook je brei- en haakwerk mee!

Workshop overzicht

entree

€ 10.00 voor een halve dag (tijdslot)
€ 30.00 voor een Masterclass

volg ons ook op:

Facebooktwitterpinterestinstagramrss

deze mensen vinden
breidag.nl leuk