terug

Het leukste event voor breien en haken

Opsomming

  • met 70 exposanten
  • inspirerende gasten
  • meer dan 30 workshops
  • samen breien en haken
  • gratis demonstraties
  • gratis parkeren

Breien en haken populairder dan ooit!

Breien en haken is populairder dan ooit!! Wat is dan leuker om twee dagen lang inspiratie op te doen met en onder gelijkgestemden. Op het marktgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels zijn hier te vinden.

In 2019 hebben wij wederom een aantal mooie events in de planning staan. In het voorjaar zijn er maar liefst twee breidagen, elk in een ander deel van het land. Hou deze pagina in de gaten, of registeer je e-mail adres voor de nieuwsbrief en ontvang het nieuws als eerste in je mailbox!

Meld je aan voor de inspirerende workshops, waar je verrassende ideeën kunt opdoen en nieuwe technieken leert. Onder het kopje programma vindt je alle praktische informatie over de breidagen.

Er is ruim voldoende ruimte om samen te breien en te haken, van elkaar te zien wat je work in progress is of elkaars aankopen te bekijken. De kans is groot dat je nog een bekende blogger, vlogger of ontwerpster tegen het lijf loopt!

Bij de meer dan 50 standhouders kun je terecht voor wol, patronen, naalden, vachten, vilt, brei- en haakboeken, textielverf en veel meer.

Neem vooral ook je brei- en haakwerk mee!

Workshop overzicht

entree

€ 10,- voor één dag
€ 18,- voor beide dagen

volg ons ook op:

Facebooktwitterpinterestinstagramrss

deze mensen vinden
breidag.nl leuk